HOTEL CARMEN AZZURO

 

CONTACT

Telefon mobil: 0754 055 476 
EMAIL: hotelcarmen-venus@energoutil.ro
Adresa: Venus, Strada Nicolae Iorga nr 36
 
HOTEL CARMEN AZZURO este, incepand cu sezonul 2021, un hotel de 4
stele, dotat cu piscina si loc de joaca pentru copii,
 
FARA  A  MODIFICA  PRETURILE  DIN  2019 LA 
CAZARE!!!!!!!!!

In extra sezon (1.06- 14.07; 1.09-15.09) - hotelul functioneaza in regim
"CAZARE CU MIC DEJUN INCLUS" si, optional, "DEMIPENSIUNE" (pranz sau cina) sau "ALL INCLUSIVE"  tip
"BUFET SUEDEZ" 
In sezon (perioada 15.07-31.08), hotelul Carmen Azzuro functioneaza in regim de "ALL INCLUSIVE LIGHT"  - mic dejun, pranz si cina tip bufet suedez, cu servirea bauturilor (bere la draft, vin, suc, apa plata/carbogazoasa, cafea, ceai) numai in timpul meselor (nu sunt incluse bauturile spirtoase).
Brățările All Inclusive nu sunt transmisibile.
  • Turiștii care au optat pentru serviciile All Inclusive au obligativitatea de a purta brățara pe care o vor primi la cazarea în hotel, pe toata durata sejurului
Servicii cu plata: Bar Piscina, Bar Strada
 

(fost Hotel Lidia) este un hotel scaldat de lumina soarelui si briza marii in fiecare dimineata, beneficiind de o pozitie deosebita pe malul marii. Hotel Carmen Azzuro imbina utilul cu placutul, fiind situat chiar in centrul statiunii, pe strada principala, dar cu acces la plaja si dig. De la oricare dintre cele cinci nivele complet renovate in 2019, aveti senzatia ca plutiti deasupra valurilor. Aveti la dispozitie 128 de camere duble elegante si confortabile, dotate cu baie proprie cu dus, aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon, balcon si conexiune de internet Wi-Fi. De asemenea hotelul este dotat cu lift, loc de depozitare bagaje si loc de parcare. Hotelul Carmen Azzuro este ideal pentru turistii care doresc cazare pe malul marii si apreciaza linistea statiunii Venus. Acceptam si tichete de vacanta.

                                                              Poveste

Constanta locului ales pentru relaxare a avut un deznodamant fericit in cazul unui copil care parea fara de speranta. Un accident congenital a facut ca acel copil sa aiba probleme motorii grave, viitorul lui parand a se desfasura intr-un scaun cu rotile. Traumele fizice au dus la stress psihic... Situatia, ce parea sumbra, avea sa se schimbe. Alegerea locului de petrecut concediul a fost inspirata, la malul marii, in statiunea Venus.

Armonia litoralului si linistea oferita de locatia situata chiar pe tarm, a facut ca mintea copilului sa devina receptiva la frumusetile naturii si a inlaturat usor, usor stresul.

Revenirea, an de an, in acest loc minunat a contribuit lent, dar sigur, la imbunatatirea performantei motorii. 

Marea, cu starile ei schimbatoare, precum bucuria impartasita a celorlalti turisti au influentat in mod pozitiv viziunea acestuia asupra vietii, starea acestuia devenind vizibil pozitiva.

Empatia personalului si calitatea serviciilor oferite au contribuit substantial la schimbarea atitudinii copilului, transormand aceasta locatie minunata intr-un loc de vindecare a sufletelor afectate de viata.

Nostalgia locului a fost indelungata, prelungindu-se pana la urmatoarea vacanta, ducand la o stare permanenta de bine, avand un rezultat fericit, vindecarea completa a copilului nostru, ceea ce a dus la revenirea eroului nostru in mod repetat in acest loc de vis.

 

Alegeti sa faceti parte din povestea noastra, ne puteti gasi la Complexul Carmen, in statiunea Venus, in locul unde se vindeca sufletele.

Aceasta poveste se bazeaza pe fapte reale si a dus la aparitia Complexului Carmen – Carmen Azzuro.

 

IN PERIOADA 27.08-31.08 PUTETI ACHIZITIONA PACHETUL DE ALL INCLUSIVE LIGHT, PENTRU MINIMUM TREI NOPTI LA TARIFUL DE 600 LEI/NOAPTE/CAMERA DUBLA!!!

 

 

 

TARIFE DE CAZARE PENTRU SEZONUL ESTIVAL 2021

Rezervarea se finalizeaza prin achitarea avansului care consta in
plata primei nopti de cazare. Puteti achita avansul online cu cardul,
prin transfer bancar sau prin expedierea tichetelor prin posta. Restul
costurilor se vor achita la Receptia hotelului.

Anularea rezervarii :

Rezervarile se pot anula- nejustificat cu min 30 zile inainte de data de
check-in;

    - justificat (cu acte doveditoare) cu minimum 5 zile inainte de data de check- in.

Pentru cazurile cand aceste termene nu sunt respectate, vom percepe o
penalizare  in cuantum de 100% din valoarea primei nopti de cazare.

Preturile pentru camere duble matrimoniale cu mic dejun inclus pentru sezonul estival 2021.

Perioada HOTEL CARMEN AZZURO**** - VENUS
Camera dubla matrimoniala

 
1 noapte
MD inclus
1 noapte
MD + demipensiune
1 noapte
All Inclusive Light   
 
01.06-14.06 230 330 430 -
15.06-25.06 292 392 492 -
26.06-14.07 400 500 600 -
15.07-31.08 - - 675 -
01.09-15.09 292 392 492 -

 

Hotelul CARMEN AZZURO ofera servicii de 4 stele
Preturile sunt pentru 2 persoane/ noapte/ camera -  sunt exprimate in lei (TVA Inclus) -  includ Mic Dejun de tip bufet suedez 
IN EXTRASEZON (01.06-14.07; 01.09 - 15.09)1. Demipensiune = pranz sau cina (optional) in regim bufet suedez sau "a la carte".2. Pensiune completa = pranz si cina in regim bufet suedez sau "a la carte".
IN SEZON (15.07-31.08)1. - Pachetul  achizitionat va fi in regim All Inclusive   

Servicii incluse:
Reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 100 metri de hotel pe plaja mare a statiunii;
Pe terasa restaurantului clientii nostrii au ocazia de a petrece cele mai reusite seri de vară, bucurându-se de muzică live. 
La un sejur de minim 7 nopti, turistii care achizitioneaza pachetul cu pensiune completa, vor avea parte de o surpriza placuta asigurata de unitatea noastra . 
Loc de joaca pentru copii – amplasat in gradina hotelului, copii au la dispozitie sub stricta supraveghere a parintilor tobogane, leagane, balansoare si trambuline - distractie garantata…
Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit. 
Parcare gratuita - se asigura in limita locurilor disponibile.

Piscina "infinity" incepand cu data de 01.07.2021
Camera de bagaje.                                                               

  Facilitati copii:

- 2 adulti si 1 sau 2 copii 0-6.99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii (1 copil 0-6.99 ani, 1 copil 7-11.99 ani)- primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, al 2-lea copil beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, dar achita pachetul de masa pentru care au optat adultii respectiv, 16 lei/pers/zi pentru mic dejun, 41 lei/pers/zi pentru demipensiune sau 66 lei/pers/zi pentru pensiune completa. In cazul in care se opteaza pentru patul suplimentar, acesta presupune un cost suplimentar de 50lei/pers/zi in extrasezon si de 80 lei/pers/zi in sezon.
- 2 adulti si 2 copii de 7-11.99 ani- primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, dar achita 50% din pachetul de masa pentru care au optat parintii, respectiv 16 lei/pers/zi pentru mic dejun, 41 lei/pers/zi pentru demipensiune sau 66 lei/pers/zi pentru pensiune completa, iar  al 2-lea copil achita pat suplimentar de 50lei/pers/zi in extrasezon si de 80 lei/pers/zi in sezon si contravaloarea serviciilor de masa. 
- 2 adulti si 1 copil cu varsta de 12-17,99 ani - beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, dar achita pachetul de masa pentru care au optat adultii respectiv, 32 lei/pers/zi pentru mic dejun, 82 lei/pers/zi pentru demipensiune sau 132 lei/pers/zi pentru pensiune completa. In cazul in care se opteaza pentru patul suplimentar, acesta presupune un cost suplimentar de 70 lei in extrasezon si de 100 lei/pers/zi in sezon.
- 2 adulti si 2 copii (1 copil 7-11.99 ani, 1 copil 12-17,99 ani)- primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar , dar achita 50% din pachetul de masa pentru care au optat parintii, respectiv 16 lei/pers/zi pentru mic dejun, lei/pers/zi pentru demipensiune sau 66 lei/pers/zi pentru pensiune completa , al 2-lea copil achita pat suplimentar de 70 lei in extrasezon si de 100 lei/pers/zi in sezon  si contravaloarea serviciilor de masa.
- 2 adulti si 2 copii 12-17,99 ani - primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar , dar achita 100% din pachetul de masa pentru care au optat parintii, respectiv 32 lei/pers/zi pentru mic dejun, 82 lei/pers/zi pentru demipensiune sau 132 lei/pers/zi pentru pensiune completa , al 2-lea copil achita pat suplimentar de 70 lei in extrasezon si de 100 lei/pers/zi in sezon   si contravaloarea serviciilor de masa.
Se va prezenta la receptie copie dupa certifiatul de nastere al copiilor.

 

REGULI HOTEL CARMEN si HOTEL CARMEN AZZURO

 

- Cazarea se va face incepand cu ora 18 a zilei de început a sejurului, iar eliberarea camerei se va face pana la ora 12 a zilei de plecare din hotel. Prelungirea sederii dupa ora 12 se va face doar cu acordul hotelului si se va percepe o taxa suplimentara, afisata la receptie. 
- În momentul cazarii, turistii preiau inventarul afisat în camere si pot reclama în decurs de maxim o ora, nereguli privind integritatea acestuia. Dupa aceasta sunt direct responsabili pentru orice daune sau lipsuri. 
- Este interzisa folosirea de aparatura pentru gatit sau încalzit în camerele de hotel. 
- Este interzisa detinerea de materiale periculoase, inflamabile sau toxice în camerele de hotel. 
- Vizitatorii care urca în camera trebuie sa se înregistreze la receptia hotelului în baza documentului de identitate. 
- Toate persoanele care ocupa camera de hotel trebuie înregistrate la receptie. 
- Pentru a beneficia de gratuitatile sau reducerile pentru copii, se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere; 
- Este interzisa tulburarea linistii în hotel; 
- Nu se accepta animale, pasari de companie; 
- Este interzis turistilor sa intre în restaurant cu alimente sau bauturi achizitionate din alta locatie; 
- Este interzis turistilor parasirea restaurantului cu alimente perisabile servite la micul dejun sau detinerea de alimente perisabile în camerele de hotel; 
- Orice bun din dotarea hotelului, deteriorat de catre client va fi achitat de catre acesta, conform tarifelor practicate la receptie; 
În cazul nerespectarii prevederilor de mai sus, HOTEL CARMEN si HOTEL CARMEN AZZURO are dreptul de a sista prestarea serviciilor contractate de catre client, fara a fi angajat la plata vreunei daune de orice natura ori returnarea contravalorii serviciilor neconsumate. 
Parcarea fara plata in functie de locurile disponibile (hotelul dispune de 50% locuri de parcare fata de numarul camerelor)

CONTACT

Telefon mobil: 0754055476; 
EMAIL: hotelcarmen-venus@energoutil.ro
Adresa: Venus, Strada Nicolae Iorga nr 36

Galerie foto