Deși sunt mai scumpe, turiștii români aleg serviciile de calitate...

Posted by: Mihai Petrea
Category: Stiri

Bună dimineața de la mare !!!

Statisticile sezonului estival care tocmai s-a încheiat relevă faptul că preferințele turiștilor români din acest an, indică o anumită ”elevare”, majoritatea acestora preferând hoteluri de 4 sau 5 stele.

Pentru a reduce totuși impactul creșterii prețurilor generate de scumpirea utilităților, aceștia și-au redus sejurul cu 1-2 zile, însă nu au renunțat la calitate și condiții bune.

Nu știm cum au procedat alte hoteluri, însă creșterile de prețuri ale utilităților și a altor produse sau servicii conexe, nu s-au reflectat în totalitate în prețurile noastre.

La modul general vorbind credem că ceea ce lipsește turismului estival românesc, este o mai bună promovare care să contrabalanseze măcar ”promovarea negativă” care primează de regulă pe toate canalele media. orice neajuns care din păcate se mai întâmplă uneori din loc în loc pe litoralul românesc, este redat și amplificat din greu de toată lumea, însă de aspectele pozitive care sunt mult mai multe, nu vorbește aproape nimeni.

Deja ne este dor de voi 🥹

Mihai Petrea
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.