Stațiunile din sudul litoralului tot mai preferate de turiștii români !!!

Posted by: Mihai Petrea
Category: Stiri

Încă de anul trecut s-a observat că strălucirea stațiunilor din nordul litoralului a început să pălească în favoarea stațiunilor din sud, cum ar fi Venus, Neptun, Olimp…etc.

La noi în sud, plajele sunt mai curate și mai bune.

Plajele din sudul litoralului sunt mai curate si mai frumoase si au ca specific, printre altele, intrarea lină în apă, ceea ce e foarte important pentru familiile cu copii. Totodata, preturile pentru sezlonguri sunt aproape la jumatate, iar pe unele plaje chiar de 4 ori mai mici comparativ cu nordul litoralului.

Pe de altă parte sudul litoralului este mai aerisit și mai verde. În nord se construiește mult, și din păcate zone întinse de verdeață sunt înlocuite cu betoane și blocuri. Treptat se adeverește vorbă conform căreia Mamaia și nordul în general a devenit un fel de București aglomerat cu ieșire la mare.

Iar nu în ultimul rând, prețurile nu au explodat atât de tare, precum în stațiunile din nordul litoralului românesc. Au crescut și la noi constrânși de scumpirile generalizate la utilități sau alte elemente indispensabile desfășurării activității, însă nu atât de mult precum în nord. Incluziv parcările din stațiunile aferente orașului Mangalia,printre care și Venus au devenit gratuite.

Acum ai toate motivele să vii la noi !!!

Nu lăsa vara să treacă fără să vezi marea 🥰

Nu uita că am pregătit oferte excelente la cazare și masă destinate celor mici, plus posibilități captivante de distracție și petrecere.

Te așteptăm alături de noi !

Mihai Petrea
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.