Infinity Pool - Carmen Azzuro Venus

Posted by: Mihai Petrea
Category: Povesti

Astăzi vrem să îți povestim despre punctul forte al hotelului nostru, respectiv frumoasa piscină Infinity Pool.

Ce înseamnă Infinity Pool ?!?

Această expresie se referă la o piscină în care peste una sau mai multe laturi, apa se scurge în afară. Datorită faptului că nu există margine înaltă, piscina pare că nu se termină nicăieri, îmbinându-se vizual cu alte repere din zonă, ideal ar fi cu o intindere de apă mai mare.

Noi la Carmen Azzuro te așteptăm cu una dintre cele mai frumoase piscine Infinity Pool din tot sudul litoralului.

Poziționarea excelentă a ei întrunește locația ideală, astfel că piscina noastră pare a se pierde undeva în imensitatea mării.

Hotelul nostru fiind clasificat cu 4 stele, oferă toate cele necesare sejurului tău petrecut la noi, astfel că pe lângă multe altele beneficiezi și de prosoape de plajă dedicate pe care le poți folosi la piscina hotelului.

Vino și experimentează DISTRACȚIA alături de noi 🤗

Hotelurile Carmen și Carmen Azzuro din Venus

Mihai Petrea
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.