Pentru că n-ar trebui să uiți vara asta niciodată

Posted by: Mihai Petrea
Category: Povesti

Am început acest articol cu răspunsul la întrebarea: De ce aș veni la Hotelurile Carmen din Venus în această vară ???

Dincolo de farmecul aparte al stațiunii Venus, la hotelurile Carmen ne pregătim pentru ca această vară să fie una cu adevărat memorabilă !

La noi nici un nou an nu este la fel cu altul. Este mult mai bun !

Pentru această vară pregătim multe surprize frumoase care cu siguranță te vor încânta pe tot timpul șederii la noi.

– Un restaurant complet renovat pentru experiențe culinare și senzoriale de excepție, o atenție deosebită acordată celor mai mici oaspeți ai noștri prin crearea unui Baby Corner cu meniuri destinate lor, program artistic, o piscină Infinity Pool de vis… și multe alte surprize pe care le vom dezvălui pe parcurs ce le punem în practică.

Ne place să credem despre Hotelurile Carmen că nu sunt doar simple unități de cazare din Stațiunea Venus, ci CASA DE VACANȚĂ a multora dintre voi.

Recenziile voastre ne întăresc această convingere și vă mulțumim pentru ele.

Zilele trec repede și ne vom vedea, sau revedea, în curând 😍

Profită de ultimele zile în care îți mai poți securiza vacanța de vară petrecută la noi, la prețuri promoționale prin oferta Early Booking !

Mihai Petrea
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.