Care sunt cele mai potrivite stațiuni de la Marea Neagră pentru concediile cu cei mici !!!

Posted by: Mihai Petrea
Category: Noutati Stiri

Salutare de la Mareee 🥰

Stațiunile de pe litoralul românesc sunt foarte variate și adaptate diferitelor game de vârstă sau modalități de petrecere a timpului la malul mării.

Dacă avem Mamaia sau Costinești dedicate distracției, cluburilor, teraselor zgomotoase, deci tineretului în general, avem de cealaltă parte și stațiuni mai liniștite, prietenoase cu familiile și copiii acestora.

Dintre cele din urmă, cele mai potrivite pentru familiile cu copii, sunt Venus, Neptun și Olimp. În aceste stațiuni plajele sunt liniștite, nisipul fin și intrarea în apă lină. Pe lângă aceasta există numeroase locuri de joacă destinate copiilor sau destinații foarte interesante de vizitat. Una dintre ele care le va plăcea la nebunie celor mici este și Herghelia Mangalia specializată pe rasa Pur Sânge Arab.

Totuși cea mai potrivită stațiune pentru copii este VENUS 😀

Probabil o spunem și din cauză că hotelurile noastre Carmen se găsesc aici, dar dincolo de aceasta Venus chiar este o stațiune frumoasă, liniștită și cu plaje excelente sub formă de golfulețe.

Mai mult decât atât, în cadrul Hotelului Carmen Azzuro poți beneficia de una dintre cele mai spectaculoase piscine Infinity PooL din zonă, cu o priveliște de vis asupra mării.

Revenind la copii, avem organizate pentru aceștia seri distractive supravegheate cu atenție de personalul nostru, astfel că și pentru ei sejurul la noi va fi unul de excepție.

Acestea fiind spuse nu ne mai rămâne decât să-ți amintim de programul nostru de rezervări Early Booking care este pe ultima sută de metri (7 zile).

Nu uita nici de oferta noastră cu ZILE GRATUITE pentru perioada de sărbătoare de 1 Iunie – Rusalii 01 – 06.06.2023 😍

Mihai Petrea
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.