5 Mituri despre Bronzat - DEMONTATE !!!

Posted by: Mihai Petrea
Category: Blog

Deoarece ne pasă de oaspeții noștri, iată 5 mituri demontate despre bronzatul vara la plajă. Vrem să știți toate acestea pentru ca atunci când veniți la 𝑯𝒐𝒕𝒆𝒍𝒖𝒓𝒊𝒍𝒆 𝑪𝒂𝒓𝒎𝒆𝒏 pentru vacanța de vară, nimic să nu vă tulbure sănătatea și BUNA DISPOZIȚIE 🤗

1. Nu te poți arde de la soare la umbră.

De fapt, radiațiile UV – nu lumina soarelui – sunt cele care vă dăunează pielii. Chiar dacă nu le putem vedea sau simți, razele UV se reflectă de pe suprafețe precum nisipul, apa și chiar iarba.

Deci, în timp ce un copac cu frunze va bloca o parte dintre razele UV, altele se pot reflecta din obiectele din jur, afectând pielea.

2. Nu o sa fac cancer de piele pentru că doar mă bronzez si nu ma ard.

Toate tipurile de piele pot fi deteriorate de radiațiile UV și toate tipurile de piele pot face cancer de piele. De aceea cu toții trebuie să folosim protecție solară. Bronzul este un semn al celulelor pielii aflate în suferință, nu al sănătății. Deci bronzatul indiferent de cantitate este neplăcut pentru celulele pielii, de aceea se recomandă bronzarea treptată și nu în exces.

3. Trebuie să stau la soare în plină zi pentru a-mi reface cantitatea necesară de Vitamina D.

Este falsă și această preconcepție. Vitamina D se asimilează perfect și la expunerile solare moderate din timpul dimineților sau serilor.

4. Cremele de protecție solară rezistente la apă, protejează în continuare la fel de bine și după ce ies din apă.

Produsele de protecție solară rezistente la apa te protejeaza, intr-adevar, cat esti in apă. Asta e semnificatia acelui „rezistent la apa”, deoarece soarele te poate arde și când ești în apă. Ștergandu-ne cu prosopul după ieșirea din apă efectele acestora se diminueaza mult, de aceea se recomandă reaplicarea cremelor cu SPF dupa cel mult 2 ore.

5. Machiajul și cremele de față cu factor de protecție protejează suficient și la plajă.

Cremele de față chiar dacă au un oarecare factor de protecție UV, nu sunt atât de performante cum sunt cremele de protecție solară dedicate acestui scop. Machiajul și cremele de față, oferă protecție la o expunere solară medie, cum ar fi în timpul plimbărilor prin oraș. Statul la plajă presupune o expunere mult mai mare la radiațiile UV, fapt care impune protecție prin creme dedicate acestui lucru.

⭐️Între timp nu uita de Oferta ”Cazare gratuită” – ”Zile gratuite” pentru 1 Iunie – Rusalii !!!

https://carmenvenus.ro/oferta-cazare-gratuita-zile-gratuite/

Profită de un debut extraordinar de sezon la Hotelurile Carmen !!!

Mihai Petrea
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.