De la noi doar VEȘTI BUNE - NOUĂ OFERTĂ SEZON 2023 !!!

Posted by: Mihai Petrea
Category: Blog Noutati

Continuăm seria veștilor bune cu o NOUĂ OFERTĂ extraordinară ❤️❤️❤️

OFERTA SPECIALA RECEPTIE – HOTEL CARMEN *** CORP B – VENUS

Acum poți rezerva servicii de cazare fără mic dejun inclus pentru Hotel Carmen – Corp B – la prețuri începând de la numai 150 ron / noapte, în funcție de perioada aleasă.

Am gândit această ofertă de servicii de cazare special pentru cei care vor să aibă un control cât mai mare al finanțelor personale.

Te așteptăm să fii oaspete al hotelului CARMEN VENUS cu:
✅Reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 50 metri de hotel pe plaja mare a statiunii;
✅Pe terasa restaurantului clientii nostrii au ocazia de a petrece cele mai reusite seri de vară, bucurându-se de muzică live.
✅Loc de joaca pentru copii – amplasat in gradina hotelului, copii au la dispozitie sub stricta supraveghere a parintilor tobogane, leagane, balansoare si trambuline – distractie garantata.
✅Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.
✅Parcare gratuita – se asigura in limita locurilor disponibile.
✅Sala de conferinta
✅Camera de bagaje.

Ca de obicei ne-am gândit și la cei mai mici oaspeți ai noștri:
✅Copii cu varsta intre 0 si 18 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar .
✅Optional pat suplimentar: 50 lei/ copil / zi
✅Cazarea pentru 3 adulti – doar in cazul in care se achita un loc intreg pentru cazare pentru a treia persoana adulta.
✅Intr-o camera dubla se accepta cazarea pentru 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 si 12 ani (neîmpliniți). Camerele duble presupun un pat matrimonial cu posibilitatea inchirierii a unui singur pat suplimentar( fotoliu extensibil).Se pot face si exceptii in cazul in care adultii isi dau acordul in scris asupra asumarii spatiului din camera, pentru a nu exista reclamatii ulterioare legate de acest aspect, cu incasarea serviciilor suplimentare corespunzatoare varstei copiilor.

Link detalii OFERTĂ HOTEL CARMEN: https://carmenvenus.ro/pentru-tine%e2%9d%a4%ef%b8%8f%e2%9d%a4%ef%b8%8f%e2%9d%a4%ef%b8%8f/



Mihai Petrea
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.