𝐂𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐭𝐚𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐒𝐭𝐚𝐭𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐕𝐞𝐧𝐮𝐬

Posted by: Mihai Petrea
Category: Blog

Salutare de la MAREEE !!!

Astăzi vrem să vă povestim despre câteva dintre cele mai bune locuri de luat masa din Venus. Pentru aceasta ne-am folosit de clasamentul Tripadvizor actualizat în Mai 2023.

⭐️NOUL Restaurant Carmen Azzuro – Cu riscul de a fi acuzați că suntem subiectivi deschidem acest clasament cu restaurantul Carmen Azzuro care anul acesta va fi complet modernizat. Atmosfera va fi una de vis, dublată de meniurile gătite senzațional atât pentru adulți cât și pentru cei mici în cadrul unui Baby Corner special dedicat lor.

– Cherhanaua Venus – Este cel mai renumit restaurant din Venus dacă vă place peștele. Un loc de poveste în care redescoperi gustul delicios al preparatelor din pește proaspăt și tihna zilelor de vacanță petrecute într-un cadru natural liniștit, la câțiva pași de mare, pe malul lacului din stațiunea Venus.

– Sat Pescăresc – Un alt restaurant cu terasă pe malul mării unde peștele este rege. Satul Pescăresc din Venus vă aşteaptă cu cele mai gustoase preparate din peşte proaspăt, cu parfum unic de Marea Neagră, conform recenziilor celor mai mulți turiști.

– Restaurant Blue Fish – Blue Fish este un restaurant ce ofera retete delicioase, o oaza de relaxare si un loc unde poti sa iti faci amintiri de neuitat.In plus la Blue Fish mancarea este de 5 stele dar preturile sunt pentru toate buzunarele.

– La Caru cu Scoici – Amplasat pe malul mării, în stațiunea Venus, la ieșirea înspre Cap Aurora, restaurantul pescăresc Caru’ cu Scoici vă propune un meniu inspirat de celebrele bucătării din zona Mediteranei.

Desigur că gusturile sunt împărțite iar oamenii extrem de diferiți, de aceea la fiecare dintre restaurantele de mai sus am găsit recenzii atât pozitive, cât și negative. Cu toate acestea recenziile pozitive sunt superioare cantitativ în mod covârșitor, motiv pentru care avem convingerea că toate restaurantele de mai sus merită încercate măcar o dată.

Între timp nu uita de ofertele noastre pentru cazare în cadrul hotelurilor Carmen.

Se apropie Weekendul 1 Iunie – Rusalii unde se mai pot face încă rezervări beneficiind de oferta ”Cazare gratuită” – ”Zile gratuite” de mai jos:

https://carmenvenus.ro/oferta-cazare-gratuita-zile-gratuite/

Profită de un debut extraordinar de sezon la Hotelurile Carmen !!!

Mihai Petrea
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.