Ai aflat de noile noastre preparate culinare???

Posted by: Mihai Petrea
Category: Blog

Salutare de la MAREEE 🥰☀️⛵️⛱

O vorbă înțeleaptă din popor ne învață că dragostea trece prin stomac. Mai mult decât atât noi știm că o hrană gustoasă, sănătoasă și hrănitoare ne asigură o stare de bine generală pentru întreaga zi.

Știind aceste lucruri la restaurantele hotelurilor noastre am pregătit pentru acest sezon un meniu diversificat și plin de bunătăți savuroase.

Te așteptăm cu preparate din pește proaspăt, paste delicioase, ciorbe autohtone, preparate din carne, platouri românești, sosuri, deserturi și multe altele…

Ciorba de pui Rădăuțeană este un adevărat deliciu. Nu te mai saturi de ea. Iar dacă o ”asortăm” și cu Tochitura Baciului în care pulpa de porc, cimbrul, roșiile decojite, brânza de burduf, usturoiul și vinul alb își dau mâna pentru un gust desăvârșit, senzația de bine este mai mult decât garantată.

Dacă tot am pomenit de vin, trebuie neapărat să-ți povestim câte ceva și despre colecția noastră de vinuri pregătită pentru tine și cei dragi ție. Indiferent că alegi vin alb, roșu sau rose cramele Beciul Domnesc, Viișoara, Recaș și Tohani sunt prezente aici, gata să te servească 😋

TE AȘTEPTĂM SĂ TE CONVINGI 🤗

Profită de un debut extraordinar de sezon la Hotelurile Carmen !!!

Mihai Petrea
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.