𝗡𝗢𝗜 𝗣𝗘𝗥𝗜𝗢𝗔𝗗𝗘 𝗣𝗘𝗡𝗧𝗥𝗨 𝗖𝗘𝗔 𝗠𝗔𝗜 𝗕𝗨𝗡𝗔 𝗢𝗙𝗘𝗥𝗧𝗔 𝗔 𝗩𝗘𝗥𝗜𝗜 - 𝗖𝗔𝗥𝗠𝗘𝗡 𝗔𝗭𝗭𝗨𝗥𝗢

Posted by: Mihai Petrea
Category: Blog

Datorită cererii mari din partea voastră, au mai rămas locuri libere pentru sejururi în cadrul ofertei noastre doar în următoarele intervale de timp:

– 05.08-20.08

– 26.08-01.09

✅Achiziționează un sejur de minim 5 nopți în hotelul nostru în intervalele de mai sus și primești cadou un Voucher cu o valoare de 20% din prețul sejurului.

Voucherul CADOU poate fi folosit în cadrul restaurantului nostru pentru a te bucura și mai mult de meniurile savuroase pregătite pentru tine și cei dragi ție !!!

PROMISIUNEA NOASTRĂ ESTE UN SEJUR MEMORABIL ȘI ÎN DEPLINĂ SIGURANȚĂ !!!

*Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile

”𝑇𝑜𝑡 𝑐𝑒 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑜𝑎𝑠𝑝𝑒𝑡𝑖𝑖 𝑛𝑜𝑠𝑡𝑟𝑖” nu este doar un slogan, ci o realitate pentru care investim în permanență !!!

Hotel Carmen Azzuro⭐️⭐️⭐️⭐️

Mihai Petrea
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.