Salutare de la Mareee 🥰

Cu toții numărăm zilele până la debutul sezonului estival. Ne place și iarna cu toate particularitățile ei, însă vara întotdeauna va avea un loc privilegiat în sufletele noastre.

Iată în continuare 3 ocupații care te vor purta cu mintea cel puțin, mai aproape de zilele frumoase vară care ne așteaptă și în acest an:

❤️Răsfoiește fotografiile de vara trecută.

Acest exercițiu nu doar că te va umple de nostalgie, însă îți va readuce în prim plan stările de bine pe care le-ai experimentat vara trecută. Cu toții avem nevoie de un foc în suflet în lupta cu frigul de afară, iar fotografiile de vara trecută pot constitui un ”combustibil” extraordinar…

💛Urmărește podcasturi despre vacanțe și călătorii.

Aceste podcasturi reprezintă o alternativă excelentă la avalanșa de negativism care ne inundă zi de zi pe toate canalele. În podcasturi poți afla lucruri extraordinare despre destinații de vacanță și cum să profiți la maxim și în siguranță de timpul petrecut acolo.

💚 Caută și găsește cele mai bune oferte Early Booking la cazare din stațiunile tale preferate. Acum este cel mai bun moment.

Nu vrem să ne lăudăm 😀, dar noi la Hotelurile Carmen din Venus am pregătit oferte de cazare în regim Early Booking care merită toată atenția ta.