Hotel Carmen Venus

( fost Hotel Brandusa) se afla 100 de metri de plaja cu vedere catre plaja si catre centrul statiunii. A fost complet renovat in anul 2017 si ofera acum oaspetilor sai interioare moderne si dotarile unui hotel de 3 stele. Hotel Carmen este amplasat intr-o zona linista, cu vegetatie bogata si pune la dispozitia turistilor 86 camere duble si 2 apartamente elegante si confortabile, dotate cu aer conditionat, frigider, telefon, televizor, baie in camera cu dus, balcon dotat cu masuta si scaune, conexiune de internet Wi-Fi. De asemenea hotelul este dotat cu lift, loc de depozitare bagaje si loc de parcare. Situat excelent vis-a-vis de Hotel Inter (4 stele) si Hotel Afrodita (4 stele), în mijlocul statiunii Venus (la strada principala) poate fi alegerea ideala pentru cei care doresc petrecerea unei vacante linistite si relaxante. Se accepta si tichete de vacanta.

Hotel Carmen Azzuro 3 stele

(fost Hotel Lidia) este situat in centrul statiunii, pe malul marii, cu acces direct spre plaja. Hotelul are cinci nivele si pune la dispozitia turistilor 124 camere duble si 2 apartamente elegante si confortabile, dotate cu baie proprie cu dus, aer conditionat, frigider, telefon, televizor, balcon, conexiune de internet Wi-Fi. De asemenea hotelul este dotat cu lift, loc de depozitare bagaje si loc de parcare. Datorita pozitionarii hotelului, camerele au vedere catre mare. Hotelul incheie suita celor 4 hoteluri situate pe malul marii (Turquoise - Afrodita - Inter - Carmen Azzuro), din Statiunea Venus. Hotelul Carmen Azzuro este ideal pentru turistii care doresc cazare in vecinatatea marii si apreciaza linistea statiunii Venus. Se accepta si tichete de vacanta.

Tarife de cazare pentru sezonul estival 2019

Perioada

Hotel Carmen

Hotel Carmen Azzuro

 

Camera dubla matrimoniala

Apartament 2 camere

Camera dubla matrimoniala

Apartament 2 camere

01.06-14.06

200 lei

300 lei

220 lei

300 lei

15.06-25.06

250 lei

400 lei

270 lei

400 lei

26.06-05.07

300 lei

450 lei

320 lei

450 lei

06.07-31.08

375 lei

550 lei

395 lei

550 lei

01.09-15.09

250 lei

400 lei

270 lei

400 lei

Tarifele sunt pe noapte, pentru :
- Sejur de: 3 zile; 5÷7 zile;
- Weekend: 1÷2 zile: I zi; a II-a zi
- Camerele sunt pentru 2 persoane, cu mic dejun inclus;
- Apartamentele sunt cu 2 camene, cu mic dejun inclus;

SERVICII MASA:
Se acorda in Restaurantul Carmen si Restaurantul Carmen Azzuro : mic dejun bufet suedez in perioada 26.06-31.08 si mic dejun continental in perioada 01.06-25.06 si 01.09-15.09

FACILITATI COPII:
(in camera cu 2 adulti):
- copiii cu varsta cuprinsa intre 0-3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar asigurat.
- copiii cu varsta cuprinsa intre 3-7 ani neimpliniti achita 50 lei, cu mic dejun si pat suplimentar asigurat;
- copiii cu varsta cuprinsa intre 7-12 ani neimpliniti achita 100 lei, cu mic dejun si pat suplimentar asigurat;
- copiii cu varsta de peste 12 ani achita 40% din valoarea unei camere cu mic dejun, cu pat suplimentar asigurat;
Se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere.

REGULI HOTEL CARMEN si HOTEL CARMEN AZZURO

- Cazarea se va face incepand cu ora 18 a zilei de început a sejurului, iar eliberarea camerei se va face pâna la ora 12 a zilei de plecare din hotel. Prelungirea sederii dupa ora 12 se va face doar cu acordul hotelului si se va percepe o taxa suplimentara, afisata la receptie.
- În momentul cazarii, turistii preiau inventarul afisat în camere si pot reclama în decurs de maxim o ora, nereguli privind integritatea acestuia. Dupa aceasta sunt direct responsabili pentru orice daune sau lipsuri.
- Este interzisa folosirea de aparatura pentru gatit sau încalzit în camerele de hotel.
- Este interzisa detinerea de materiale periculoase, inflamabile sau toxice în camerele de hotel.
- Vizitatorii care urca în camera trebuie sa se înregistreze la receptia hotelului în baza documentului de identitate.
- Toate persoanele care ocupa camera de hotel trebuie înregistrate la receptie.
- Pentru a beneficia de gratuitatile sau reducerile pentru copii, se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere;
- Este interzisa tulburarea linistii în hotel;
- Nu se accepta animale, pasari de companie;
- Este interzis turistilor sa intre în restaurant cu alimente sau bauturi achizitionate din alta locatie;
- Este interzis turistilor parasirea restaurantului cu alimente perisabile servite la micul dejun sau detinerea de alimente perisabile în camerele de hotel;
- Orice bun din dotarea hotelului, deteriorat de catre client va fi achitat de catre acesta, conform tarifelor practicate la receptie;
În cazul nerespectarii prevederilor de mai sus, HOTEL CARMEN si HOTEL CARMEN AZZURO are dreptul de a sista prestarea serviciilor contractate de catre client, fara a fi angajat la plata vreunei daune de orice natura ori returnarea contravalorii serviciilor neconsumate.
Suplimentul pentru camerele cu vedere la mare, se achita la receptie, in functie de disponibilitate in momentul cazarii.
Parcarea fara plata in functie de locurile disponibile (hotelul dispune de 50% locuri de parcare fata de numarul camerelor)

Galerie foto