🎀𝗦𝗨𝗥𝗣𝗥𝗜𝗭𝗔🎀

Copii cu vârsta între 0-7 ani, beneficiează de gratuitate la masă, conform cu varianta de meniu pentru care au optat părinții.

Pentru aceștia am creat un ”Baby Corner” de unde cei mici au parte de mâncăruri savuroase, sănătoase și gustoase, special gândite pentru ei.

SATISFACȚIA COPIILOR – SATISFACȚIA PĂRINȚILOR

Copiii cu vârsta între 0 și 18 ani (neîmpliniți) – beneficiază de gratuitate la cazare, fără pat suplimentar .

0 și 7 ani (neîmpliniți) – beneficiază de gratuitate la cazare, fără pat suplimentar și mic dejun; un copil, cazat în cameră dublă cu un adult, beneficiază de gratuitate la mic dejun, iar cazarea se achită 100%. Opțional, se vor achita 35 lei/zi, pentru prânz/cină

7 ani– 12 ani (neîmpliniți)- vor achita 25 lei pentru micul dejun și opțional 70 lei/pers/zi pentru pat suplimentar și 35 lei/zi pentru prănz/cină; un copil cazat în cameră dublă cu un adult, va achita 25 lei/zi pentru mic dejun și optional, 35 lei prânz/cină, cazarea se achita 100%.

12 ani- 18 ani (neîmpliniți): vor achita 40 lei/pers/zi pentru micul dejun și optional 70 lei/pers/zi pentru pat suplimentar și 60 lei/zi pentru prânz/cină; un copil cazat în cameră dublă cu un adult va achita 100% cazare și mic dejun ( opțional 60 lei/zi pentru prânz/cină).

Într-o cameră dublă se acceptă cazarea pentru 2 adulți și 2 copii cu vârsta între 0 și 12 ani (neîmpliniți). Camerele duble presupun un pat matrimonial cu posibilitatea închirierii a unui singur pat suplimentar( fotoliu extensibil). Se pot face și excepții în cazul în care adulții își dau acordul în scris, asupra asumării spațiului din cameră, pentru a nu exista reclamații ulterioare legate de acest aspect, cu încasarea serviciilor suplimentare corespunzătoare vârstei copiilor.

Se acceptă și cazarea pentru 3 adulți, doar în cazul în care se achită un loc întreg pentru cazare și masă pentru a treia persoană adultă.
Se va prezenta la recepție, o copie după certificatul de naștere al copiilor.