AVANTAJELE rezervărilor Early Booking

Posted by: Mihai Petrea
Category: Povesti

Rezervările Early Booking reprezintă o variantă excelentă pentru a-ți securiza vacanța la un tarif redus, mai ales în contextul în care este posibil să mai asistăm la majorări de preţuri la primăvară, majorări care țin de inflație și de contextul macro-economic.

De ce EARLY BOOKING ?

Răspunsul este simplu, pentru că toată lumea are de câștigat.

Pe de o parte au de câștigat oaspeții noștri care vor beneficia de prețuri reduse pentru vacanța de vară, iar pe de altă parte avem și noi un beneficiu deoarece primim bani din timp pentru a putea realiza toate îmbunătățirile și surprizele pe care le pregătim pentru voi în acest an.

Cele mai importante reduceri se găsesc în această perioadă dedicată fenomenului EARLY BOOKING 🤗

Multe campanii Early Booking au ca finalitate 31 Ianuarie, însă noi pentru că ne iubim și ne respectăm oaspeții, am oferit posibilitatea achiziționării vacanțelor la prețuri reduse până la finalul lunii Martie !

DE LA NOI DOAR VEȘTI BUNE ☀️⛵️⛱

Vă așteptăm să ne vizitați noul site de prezentare și să profitați de toate ofertele noastre !

PS: Ne este tare dor de voi 🥰

Hotelurile Carmen și Carmen Azzuro din Venus

Mihai Petrea
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.