SATISFACȚIA COPIILOR – SATISFACȚIA PĂRINȚILOR

Copiii cu vârsta între 0 și 18 ani (neîmpliniți) – beneficiază de gratuitate la cazare, fără pat suplimentar .


0 și 7 ani (neîmpliniți) – beneficiază de gratuitate la cazare, fără pat suplimentar și mic dejun; un copil, cazat în cameră dublă cu un adult, beneficiază de gratuitate la mic dejun, iar cazarea se achită 100%. Opțional, se vor achita 35 lei/zi, pentru prânz/cină

7 ani– 12 ani (neîmpliniți)- vor achita 25 lei pentru micul dejun și opțional 70 lei/pers/zi pentru pat suplimentar și 35 lei/zi pentru prănz/cină; un copil cazat în cameră dublă cu un adult, va achita 25 lei/zi pentru mic dejun și optional, 35 lei prânz/cină, cazarea se achita 100%.


12 ani- 18 ani (neîmpliniți): vor achita 40 lei/pers/zi pentru micul dejun și optional 70 lei/pers/zi pentru pat suplimentar și 60 lei/zi pentru prânz/cină; un copil cazat în cameră dublă cu un adult va achita 100% cazare și mic dejun ( opțional 60 lei/zi pentru prânz/cină).

Într-o cameră dublă se acceptă cazarea pentru 2 adulți și 2 copii cu vârsta între 0 și 12 ani (neîmpliniți). Camerele duble presupun un pat matrimonial cu posibilitatea închirierii a unui singur pat suplimentar( fotoliu extensibil). Se pot face și excepții în cazul în care adulții își dau acordul în scris, asupra asumării spațiului din cameră, pentru a nu exista reclamații ulterioare legate de acest aspect, cu încasarea serviciilor suplimentare corespunzătoare vârstei copiilor.

Se acceptă și cazarea pentru 3 adulți, doar în cazul în care se achită un loc întreg pentru cazare și masă pentru a treia persoană adultă.
Se va prezenta la recepție, o copie după certificatul de naștere al copiilor.