Beneficiile aerosolilor marini

Posted by: Mihai Petrea
Category: Povesti

Toată lumea știe că aerosolii marini sunt extraordinari pentru sănătate, dar de ce? Ei bine, aerosolii întâlniți la mare stimulează imunitatea și tonifică aparatul respirator atât la adulți, cât și la copii. Astfel că, o cură cu aerosoli marini stimulează răspunsul organismului în fata alergenilor, eliberând cortizol, un hormon care scade inflamaţiile mucoasei nazale şi bronşice.

Datorită expunerii la aerosoli, mucoasele se regenerează, iar secrețiile bronșice și nazale se fluidifică. În plus, organismul luptă mai ușor împotriva alergenilor din viața de zi cu zi, deoarece păstrează un nivel crescut de cortizol.

Aerosolii marini fac ca mintea să devină mai limpede, mai clară, mai organizată și mai calmă, având o contribuție covârșitoare în procesul de armonizare a proceselor cerebrale.

De asemenea, acești aerosoli ajută aparatul respirator să funcționeze mai bine. De aceea, persoanele care suferă de astm, ar trebui să se plimbe dimineața pe malul mării.

Cât ar trebui să dureze o cură cu aerosoli marini?

Este bine de știut că o cură cu aerosoli marini se poate realiza în orice anotimp, indiferent de temperaturile de afară. De regulă, terapia cu acești aerosoli se face dimineaţă devreme sau seara, după ce soarele asfințește.

O astfel de cură ar trebui să dureze minimum zece zile. Ideal ar fi să se desfășoare pe parcursul a 20 de zile, o dată pe an.

Terapia cu aerosoli marini reprezintă o plimbare de 30 de minute, aproape de apa mării, în special în zonele în care există diguri (acestea permit spargerea valurilor). O astfel de plimbare ar trebui repetată și seara, la asfințitul soarelui.

Acestea fiind spuse, te așteptăm să fii oaspetele nostru, unde pe lângă ospitalitatea care ne caracterizează, te poți îngriji și de sănătate cu ajutorul aerosolilor marini !!!

Te așteptăm !

Mihai Petrea
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.