Te invităm la Venus !!!

Posted by: Mihai Petrea
Category: Povesti

Astăzi vrem să vă povestim câte ceva despre ”Perla litoralului românesc”, Stațiunea Venus. (În viziunea noastră desigur 😍)

Stațiunea Venus are un farmec aparte, diferit de celelalte stațiuni înșirate de-a lungul litoralului nostru. Un prim asect care iese cu ușurință în evidență, este vegetația bogată întâlnită la tot pasul, conferind stațiunii nu doar aer curat ci și un aspect de grădină botanică.

Stațiunea noastră este extraordinară atât pentru persoanele sănătoase care vor doar să beneficieze de o cură de aer marin, cât și pentru cei cu diferite afecțiuni de sănătate. În stațiune există multiple posibilități de ameliorare a problemelor de sănătate, atât individual cât și în cadru organizat.

Despre plaje numai de bine😁

Plajele din Venus sunt cu adevărat extraordinare. Majoritatea sunt organizate sub forma unor golfuri pitorești, ceea ce face ca apa să fie mereu curată și liniștită, ideală pentru bălăceală. Intrarea în apă este lină, iar nisipul este extraordinar din toate punctele de vedere.

Putem spune că în frumoasa noastră stașiune avem de toate. Apă curată, nisip fin, hoteluri frumoase, posibilități de tratament, aer curat, herghelie pentru echitație, mâncare bună… și evident multă voie bună !!!

Iar dacă tot am vorbit despre hoteluri, nu putem să nu amintim de hotelurile noastre, în care am încercat să surprindem tot farmecul aparte și nostalgia acestui tărâm. Fie că alegeți 3 sau 4 stele, șederea la noi va fi una de excepție pentru că noi ne pregătim pentru sosirea ta încă de la finalul sezonulu trecut.

Stațiunea Venus a primit un rating de 4.4 / 5 de la clientii Direct Booking (1335 opinii in perioada 11.06.2013 – 19.10.2022).

Te invităm și pe siteul nostru (link mai jos) unde le poți consulta și alege dintre toate ofertele noastre special gândite pentru tine 🤗

Mihai Petrea
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.