Salutare de la MARE.... Astăzi CĂLARE 🐎🏇🐴

Posted by: Mihai Petrea
Category: Uncategorized

Unul dintre lucrurile memorabile pe care le poți face în timpul sejurului petrecut în hotelurile noastre, este și o vizită la Herghelia Mangalia din imediata apropiere de Stațiunea Venus !!!

Herghelia Mangalia este unul dintre principalele puncte de atracție din zonă, fiind destinația preferată mai ales a celor mici.

”Terapia cu cai” este o terapie extraordinară depășind în beneficii terapii mult mai cunoscute cum ar fi meloterepia, aromaterapia …etc.

Herghelia Mangalia înființată în 1928 are ca scop conservarea caracteristicilor distinctive ale rasei ”Arab”. Rasa Pur Sânge Arab este cea mai veche rasă din lume contribuind la realizarea și îmbunătățirea majorității raselor de cai existente. Este un cal cu temperament vioi, docil, cu aptitudini deosebite pentru curse de galop și anduranță. Este o rasă foarte rezistentă la condițiile de întreținere vitrege și la schimbările climatice.

𝑪𝒖𝒎 𝒕𝒆 𝒑𝒐𝒕𝒊 𝒔𝒊𝒎𝒕𝒊 𝒃𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒊𝒄𝒊 ?!?

✅ În timpul vizitei la herghelie poți avea parte de următoarele activități plăcute și terapeutice:

✅ Vizitarea hergheliei

✅ Plimbări ocazionale călare

✅ Plimbare cu trăsura cu 2 cai

✅ Curs de călărie, pentru începători / avansați

✅ Punerea la dispoziție a uni cal / grup de cai, pentru filmare /

fotografiere în incinta secției de creștere a cailor.

Herghelia Mangalia este una dintre cele mai frumoase herghelii din țară, având în dotare 8 grajduri; 1 hipodrom pentru curse de galop; bază hipică pentru antrenament și concursuri de obstacole; bază de agrement… și multe altele !

Îți recomandăm o vizită la Herghelia Mangalia pentru ca amintirile cu care vă veți întoarce acasă, să fie cât mai inedite și demne de povestit mai departe 🥰

𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐆𝐫𝐮𝐩𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐚𝐫𝐦𝐞𝐧… 𝐈𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐦 𝐩𝐨𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐚 𝐯𝐚𝐜𝐚𝐧𝐭𝐞𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟑 ❤️

Mihai Petrea
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.