๐—ก๐—ข๐—œ ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—œ๐—ข๐—”๐——๐—˜ ๐—ฃ๐—˜๐—ก๐—ง๐—ฅ๐—จ ๐—–๐—˜๐—” ๐— ๐—”๐—œ ๐—•๐—จ๐—ก๐—” ๐—ข๐—™๐—˜๐—ฅ๐—ง๐—” ๐—” ๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐—œ๐—œ - ๐—–๐—”๐—ฅ๐— ๐—˜๐—ก ๐—”๐—ญ๐—ญ๐—จ๐—ฅ๐—ข

Posted by: Mihai Petrea
Category: Blog

Datoritฤƒ cererii mari din partea voastrฤƒ, au mai rฤƒmas locuri libere pentru sejururi รฎn cadrul ofertei noastre doar รฎn urmฤƒtoarele intervale de timp:

– 05.08-20.08

– 26.08-01.09

โœ…Achiziศ›ioneazฤƒ un sejur de minim 5 nopศ›i รฎn hotelul nostru รฎn intervalele de mai sus ศ™i primeศ™ti cadou un Voucher cu o valoare de 20% din preศ›ul sejurului.

Voucherul CADOU poate fi folosit รฎn cadrul restaurantului nostru pentru a te bucura ศ™i mai mult de meniurile savuroase pregฤƒtite pentru tine ศ™i cei dragi ศ›ie !!!

PROMISIUNEA NOASTRฤ‚ ESTE UN SEJUR MEMORABIL ศ˜I รŽN DEPLINฤ‚ SIGURANศšฤ‚ !!!

*Ofertฤƒ valabilฤƒ รฎn limita locurilor disponibile

โ€๐‘‡๐‘œ๐‘ก ๐‘๐‘’ ๐‘’๐‘ ๐‘ก๐‘’ ๐‘š๐‘Ž๐‘– ๐‘๐‘ข๐‘› ๐‘๐‘’๐‘›๐‘ก๐‘Ÿ๐‘ข ๐‘œ๐‘Ž๐‘ ๐‘๐‘’๐‘ก๐‘–๐‘– ๐‘›๐‘œ๐‘ ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘–โ€ nu este doar un slogan, ci o realitate pentru care investim รฎn permanenศ›ฤƒ !!!

Hotel Carmen Azzuroโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ

Mihai Petrea
Pentru a oferi cea mai bunฤƒ experienศ›ฤƒ, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca ศ™i/sau accesa informaศ›iile despre dispozitive. Consimศ›ฤƒmรขntul pentru aceste tehnologii ne permite sฤƒ procesฤƒm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacฤƒ nu รฎศ›i dai consimศ›ฤƒmรขntul sau รฎศ›i retragi consimศ›ฤƒmรขntul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcศ›ionalitฤƒศ›i ศ™i funcศ›ii.