7 Tipuri de vacanțe în ordinea preferințelor

Posted by: Mihai Petrea
Category: Blog

Salutare de la MAREEE ☀

Tuturor ne place să călătorim și așteptăm fiecare concediu cu sufletul la gură. Preferințele de petrecere a vacanțelor sunt extrem de diversificate însă cu toate acestea am sintetizat un clasament cu 7 dintre cele mai dorite vacanțe ale oamenilor, atunci când sunt întrebați despre aceasta.

Iată-le:

1. Călătorie într-o altă țară, de regulă cele vestite pentru turism, Italia, Franța, Thailanda…etc.

2. Vacanță la malul mării. (Hotelurile CARMEN GRUP VENUS 🤗)

3. Excursie cu cortul la munte.

4. Vizitarea altor orașe (City Brake). Aici preferințele se învârt în jurul orașelor consacrate, Paris, Roma, Viena, Veneția… etc.

5. Croazieră.

6. Vacanță iarna la ski.

7. Călătorii cu temă religioasă, sau de redescoperire personală.

Dincolo de destinația aleasă, noi credem că cele mai frumoase amintiri se construiesc alături de oamenii dragi. Fiecare tip de vacanță aleasă implică atât distracție cât și o doză de neprevăzut, dar împreună cu familia sau cu prietenii, ceea ce va conta la final vor fi amintirile frumoase 💙

Of… deja s-a terminat Vara ? 🥹

”𝑇𝑜𝑡 𝑐𝑒 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑜𝑎𝑠𝑝𝑒𝑡𝑖𝑖 𝑛𝑜𝑠𝑡𝑟𝑖” nu este doar un slogan, ci o realitate pentru care investim în permanență !!!

Mihai Petrea

Leave a Reply

Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.