Și toamna este frumos să vizitezi Marea

Posted by: Mihai Petrea
Category: Blog

Luna Octombrie este aici, însă vremea frumoasă pare să nu țină cont de calendar. Aerul cald, mirosul mării, vântul care adie nostalgic… toate acestea fac ca orice escapadă la malul mării, să fie una memorabilă.

Având toate acestea în minte suntem convinși că poți găsi suficiente motive pentru o scurtă excursie pe plajă.

Dacă nu, te ajutăm noi, iată 5 dintre ele:

1- Poți petrece timp de calitate cu câinele tău.

Dacă în plin sezon estival uneori este dificil să mergi la plajă însoțit de animalele tale de companie, toamna cu plajele aproape pustii, te poți juca în voie cu cățelul tău pe malul mării.

2- Poți face sport la malul mării.

Toamna înseamnă că soarele nu este la fel de puternic, ceea ce poate fi un beneficiu atunci când faci sport. Dacă vă place senzația de nisip între degetele de la picioare și sunetul mării în fundal în timp ce vă puneți corpul în mișcare, toamna este anotimpul perfect pentru a vă bucura de plajă.

3- Îți poți definitiva bronzul.

Dacă toată vara ai pus un strat consistent de bronz pe pielea ta, soarele mai blând de toamnă îl poate fixa și colora frumos, devenind rezistent pentru o perioadă mai lungă de timp.

4- Poți face picnic la malul mării.

Soarele fierbine și aglomerația din timpul verii fac aproape imposibilă petrecerea unui picnic alături de familie sau prieteni la malul mării. Toamna în schimb, soarele nu mai arde, iar plajele nu mai sunt aglomerate, astfel că vei beneficia de toată intimitatea unui picnic de vis petrecut pe plajă.

5- Poți face fotografii grozave.

Vara lumina este foarte puternică stricând majoritatea fotografiilor pe care le faceți. Toamna în schimb cu explozia ei de culori cât și cu un soare pastelat, vor transforma fotografiile tale în adevărate opere de artă.

”𝑇𝑜𝑡 𝑐𝑒 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑜𝑎𝑠𝑝𝑒𝑡𝑖𝑖 𝑛𝑜𝑠𝑡𝑟𝑖” nu este doar un slogan, ci o realitate pentru care investim în permanență !!!

Hotel Carmen Azzuro⭐️⭐️⭐️⭐️

Mihai Petrea
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.