Ce să nu uiți să iei cu tine vara aceasta la mare !!!

Posted by: Mihai Petrea
Category: Blog

Nu știu cum sunteți voi, dar eu întotdeauna când plec în vreo călătorie, imi petrec prima parte a ei întrebându-mă, oare ce am uitat acasă? 😃

Iată în continuare 𝟯 𝗹𝘂𝗰𝗿𝘂𝗿𝗶 care nu sunt întotdeauna primele la care te-ai gândi să le pui în bagaje, dar care se dovedesc totuși deosebit de utile în vacanța ta departe de casă:

🎒Un mic rucsac, sau o geantă încăpătoare de umăr.

Adesea vrei să faci o plimbare mai lungă în jurul stațiunii în care ești cazat, iar o geantă ușoară de transport se va dovedi ideală. În ea poți pune apă și gustări pentru drum, camera foto, chei… sau poți aduna scoici și pietricele colorate de pe malul mării.

🎲 Jocuri de societate.

Chiar dacă în viața de zi cu zi nu ești un mare fan al jocurilor de societate, în serile romantice de la malul mării s-ar putea să-ți reconsideri opinia. Fie împreună cu familia, fie cu alte cupluri întâlnite în timpul vacanței, o seară de jocuri de societate acompaniată de cocktailuri savuroase se va dovedi a fi una memorabilă.

📖 Un jurnal de vacanță.

Scrisul de mână nu se va demoda niciodată, cu atât mai mult un jurnal de vacanță. În paginile lui îți poți impregna pentru totdeauna gândurile, emoțiile, trăirile de la malul mării…dar și trasele, itinerariile, perioadele, costurile. Acestea din urmă se vor dovedi extrem de utile în planificarea vacanțelor viitoare.

Consultă noua nostră OFERTĂ EARLY BOOKING și alege perioada care ți se potrivește!

Hotel Carmen Internațional din Venus – Dedicați amintirilor tale 🥰

Vino și asigură-ți de acum cele mai bune prețuri pentru VACANȚA de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ !!!

”𝑇𝑜𝑡 𝑐𝑒 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑜𝑎𝑠𝑝𝑒𝑡𝑖𝑖 𝑛𝑜𝑠𝑡𝑟𝑖” nu este doar un slogan, ci o realitate pentru care investim în permanență !!!

Hotel Carmen INTERNAȚIONAL⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mihai Petrea
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.