”Surpriza” așteptată la Târgul de Turism București din Februarie 2024 !!!

Posted by: Mihai Petrea
Category: Blog Stiri

În acest an rezervările achiziționate în cadrul târgului au depășit cu 20 de procente vânzările târgului similar de anul trecut

⭐️ 14.641 lei cel mai scump sejur achiziționat în cadrul târgului fiind vorba despre un sejur de 6 nopţi pentru 7 persoane, conform Litoralulromânesc.ro.

Au fost și variante ”Low Budget”, cea mai ieftină cazare de la târg a fost achiziționată cu 160 lei, respectiv un sejur de două nopţi la un hotel de 2 stele, în luna iunie.

Nu pierde timpul !!!

Și la hotelul nostru 𝑪𝒂𝒓𝒎𝒆𝒏 𝑰𝒏𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ofertele economice în varianta Early Booking sunt la mare căutare, deoarece oaspeții noștri au o dublă calitate:

1. Apreciează calitatea și excelența în servicii.

2. Sunt responsabili cu banii lor.

Tu ți-ai rezervat sejurul din vara aceasta ?!?

Consultă noua nostră OFERTĂ EARLY BOOKING și alege perioada care ți se potrivește!

Hotel Carmen Internațional din Venus – Dedicați amintirilor tale 🥰

Vino și asigură-ți de acum cele mai bune prețuri pentru VACANȚA de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ !!!

”𝑇𝑜𝑡 𝑐𝑒 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑜𝑎𝑠𝑝𝑒𝑡𝑖𝑖 𝑛𝑜𝑠𝑡𝑟𝑖” nu este doar un slogan, ci o realitate pentru care investim în permanență !!!

Hotel Carmen INTERNAȚIONAL⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mihai Petrea
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.