Hotel Carmen Internațional - Business Center Venus !

Posted by: Mihai Petrea
Category: Blog Noutati

💎 La Hotel Carmen Internațional întâlnirile de afaceri și petrecerile cu firma au parte de un ambient extraordinar datorită filozofiei unice despre EXCELENȚA ÎN SERVICII îmbrățișată de întreg grupul hotelier Carmen Venus !

Indiferent care este specificului evenimentului organizat la noi, ne străduim că acesta să aibă parte de toată atenția, profesionalismul și personalizarea indispensabilă unui eveniment memorabil !!!

🤝Promisiunea noastră este despre 𝗜𝗡𝗖𝗥𝗘𝗗𝗘𝗥𝗘 !

Evenimentul tău se află în mâine potrivite, tot ce ai de făcut este să ne contactezi și să ne spui care sunt dorințele tale.

Și pentru că munca întotdeauna are rezultate mai bune atunci când este însoțită și de o doză de stare de bine și de distracție, invitații tăi se pot relaxa la piscina hotelului, la centrul SPA excelent amenajat, cât și la sala de fitness pregătită să ridice tonusul și vitalitatea oricui îi trece pragul 🤗

Ne mai despart doar 50 de zile până când vom da : START LA DISTRACȚIE 🐳☀️⛵️⚓️⛱🏖

Consultă noua nostră 𝐎𝐅𝐄𝐑𝐓𝐀 𝐄𝐀𝐑𝐋𝐘 𝐁𝐎𝐎𝐊𝐈𝐍𝐆 și alege perioada care ți se potrivește!

Hotel Carmen Internațional din Venus – Dedicați amintirilor tale 🥰

Vino și asigură-ți de acum cele mai bune prețuri pentru VACANȚA de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ !!!

”𝑇𝑜𝑡 𝑐𝑒 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑜𝑎𝑠𝑝𝑒𝑡𝑖𝑖 𝑛𝑜𝑠𝑡𝑟𝑖” nu este doar un slogan, ci o realitate pentru care investim în permanență !!!

Hotel Carmen INTERNAȚIONAL⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🔥 Portal rezervări EARLY BOOKING:

https://carmenvenus.ro/oferta-receptie-eb-hotel-carmen…

Vino și experimentează DISTRACȚIA alături de noi !

Telefon mobil: 0754 055 476

EMAIL: hotelcarmen-venus@energoutil.ro

Mihai Petrea
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.